Κρήτη: Τέσσερις συλλήψεις με 700 γραμμάρια κοκαΐνης και  700 γραμμάρια κάνναβης (φωτο)

Συνελήφθησαν στα Χανιά τέσσερις ημεδαποί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν, περισσότερα από 700 γραμμάρια κοκαΐνης και  700 γραμμάρια κάνναβης. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 3 ζυγαριές ακριβείας, ναρκωτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των 6.900 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ολοκληρώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (20.11.2023) σε περιοχή του Δήμου Χανίων. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν, τέσσερις ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της  Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίηση στοιχείων από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν οι τέσσερις ημεδαποί και ακινητοποιήθηκαν. Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των ημεδαπών και σε οικία την οποία χρησιμοποιούσε ο ένας εκ των ημεδαπών ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 719,85 γραμμάρια κοκαΐνης
  • 734,9 γραμμάρια κάνναβης
  • 3 ζυγαριές ακριβείας,
  • 19 αυτοσχέδια τσιγάρα με μίγμα καπνού και κάνναβης, 
  • 333 ναρκωτικά δισκία, 
  • το χρηματικό ποσό των 6.900 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
  • 2 κινητά

Επιπλέον κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί